Fodervärd

KM-regler
  Integritetspolicy

BÖRJA RIDA

Solängens ridskola är ridskolan för barnen. Med trygga hästar, tydliga mål och lekfull ridpedagogik låter vi barnen utvecklas och lära sig ridning och ett säkert hästhanterande.

Läs mer om ridskolan.

VILL NI BÖRJA RIDA HOS OSS?  Anmäl intresse via mail här nedan. Skriv namn och kontaktuppgifter, ålder, längd och eventuell ridvana.

Anmäl intresse via mail.

PROVA RIDNING I SOMMAR

Välkomna alla nyfikna nybörjare att anmäla er till sommarens Prova på:

Prova på, 3-6 år

Prova på, 5-10 år

Anmälningsblankett

NYA NYBÖRJARGRUPPER VT-19

Vi startar dessa grupper så snart vi blir minst 6st i en grupp.

Anmäl dej till en plats redan idag. Vi är max 7st i gruppen. Lektionen innefattar både ridning och stallkunskap.

Tisdagar jämn vecka 16.00-16.30
Prova på
Ålder: 3-5 år
Pris: 120kr/gång * antal tillfällen på terminen

Måndagar ojämn vecka 16.00-16.30
Prova på
Ålder: 4-6 år
Pris: 120kr/gång * antal tillfällen på terminen

Fredagar ojämn vecka 18.00-18.45
Ålder: 6-9 år
Pris: 175kr/gång * antal tillfällen på terminen

Terminen för nybörjargrupper och grundgrupper är fredag v. 6 till torsdag v. 25. Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller senarelägga starten vid för få anmälda i någon grupp.

Vill ni boka en plats så behöver vi namn och hela personnumret på eleven samt namn, adress, telefon och mail till målsman. Detta för att registrera er i IdrottOnline och i Fortnox. Vi fakturerar via Fortnox till er mail. Detta mail går ut till tio i taget på kölistan. Vill du boka en plats är det bra att vara snabb.

Du har alltid 14 dagars ångerrätt från det att du bokade platsen med dina uppgifter. Därefter är du bunden till att betala terminsavgiften.

Utöver terminspriset tillkommer medlemsavgift i föreningen Storvreta Ponnyklubb som vi samarbetar med. 250kr/kalenderår för barn/ungdom. I och med medlemsskapet får ni bl.a. försäkring i Folksam, men vi rekommenderar ändå att ni ser till att ni har en försäkring på barnet som täcker ridning.

Klädsel som ni kommer att behöva är:

Ridhjälm, CE-märkt med standard VG1 01.040. Äldre hjälmar märkta EN1384, är godkända tillsvidare.

Oömma kläder utan vassa sömmar eller sånt som kan fastna.

Skor med tydlig klack! Stövel eller känga.

Hos oss lär man sig ihop med sin förälder; en vuxen per elev ska alltid vara med i stallet och på ridbanan.

En lektion hos oss innefattar upprop, stallteori/skötsel, ev. leda till/från ridbanan, uppsittning och ridning. I början blir ridtiden lite kortare då det är viktigt att man lär sig hantera och färdigställa en ponny inför/efter ridning. Under hela din lektionstid så finns en instruktör med gruppen.

Anmäl intresse via mail.