Solängens Ridcenternyheterom ossridskolagallerihästkalasprivatträningvåra hästarkontakt

Fodervärd
Stallkompisdagen

KM-regler
  Integritetspolicy
  Olycksfallsförsäkring

JOBBA HOS OSS

Storvreta Ponnyklubbs ridskoleverksamhet söker personal till hösten 2020.

Storvreta Ponnyklubb, SPK, är en stor ponnyridskola med en unik, familjär känsla belägen 15min nordost om Uppsala. Här rider ca. 400 elever varje vecka, från 3 år upp till vuxen. Vi är nytänkande inom ridutbildning och jobbar mycket med pedagogik och att lära ut på ett lustfyllt sätt. Vi tar våra elever från sagans värld ända upp till tävlingsbanan och vill skapa ett livslångt intresse för ridsporten.

Vi söker en person som älskar att undervisa, har erforderlig utbildning/erfarenhet och vill vara med och få vår ridskola och arbetsplats att fortsätta vara öppen, välkomnande och nytänkande.

Du ska; ha en barnsyn och kunskapssyn som stämmer med vår, vara flexibel vid behov, kunna jobba både i grupp men även ensam.

Tjänsten innebär lektionsundervisning och visst stallarbete 50-75%.

Individuell lönesättning.

Körkort är ett krav och kunskap att köra transport. Du ska vara minst 20 år. Ett plus är om du kan rida ponnyer.

Ansökan skickas till info@storvretaponnyklubb.se. Bifoga CV och ett personligt brev.

Storvreta Ponnyklubb är ridskolan för barnen. Med trygga hästar, tydliga mål, lekfull ridpedagogik låter vi barnen utvecklas och lära sig ridning och ett säkert hästhanterande.

Läs mer om ridskolan.