Solängens Ridskolanyheterom ossridskolagallerihästkalasprivatträningvåra hästarkontakt

 


RIDSKOLA

Information
  Vårtermin
  Hösttermin
  Målsättning
  Igenridning
Nyhetsbrev
Ridläger
Tävlingar
Gästträningar
Fodervärd
Vuxengrupp

Storvreta Ponnyklubb
  KM-regler
  Integritetspolicy

Börja rida

Jobba hos oss

 

Ridskola


JOBBA HOS OSS

Solängens ridskola är ridskolan för barnen. Med trygga hästar, tydliga mål, lekfull ridpedagogik låter vi barnen utvecklas och lära sig ridning och ett säkert hästhanterande.

   

Läs mer om ridskolan.


INSTRUKTÖR MED HÄSTANSVAR SÍKES

Tjänsten innebär att systematiskt jobba för att få hållbara och väl utbildade hästar i verksamheten genom tillridning, inridning, lösgörande arbete under ryttare eller på töm. Att se helheten och vara högst delaktig i inköp av nya ponnyer. Ansvara för hovslagare, veterinär, rakning m.m. Ingen direkt mockning. 10-15 lektionstimmar/vecka för äldre barn, ungdomar och vuxna.
Tjänsten är på 75%.

Solängens ridskola är en innovativ ridskola. Vi växer snabbt och har ett mycket gott rykte. I dagsläget har vi 400 uppsittningar/vecka men målet är 420. Vi har ett nybyggt ridhus, en superbra uteridbana, fina och mysiga skogsslingor.

Vi visar oss väldigt bra ute på ridskoletävlingar och vi hoppas även 2019 kunna lösa licenser för vår klubb som är ansluten till Svrf.

Vi gillar utbildningar och deltar på anordnade instruktörsträffar (då på arbetstid), vi har utbildning i ridskolepedagogik genom föreläsningar och mentorssamtal, samt att denna tjänst även innebär att träna kontinuerligt för licensierade tränare i utbildningssyfte.

Vi söker dej som kan rida ponnyer och som har erfarenhet och kunskap att utbilda ungponnyer men även att underhålla äldre ponnyer. Du ska ha en trevlig barnsyn och utbildningssyn, kunna vara flexibel, gilla att jobba i grupp och att hela tiden vilja förbättras. Du ska ha koll på ridhandboken och jobba med utbildningsskalan i bakhuvudet både när det gäller hästarna och eleverna.

Körkort är ett krav och kunskap att köra transport samt att du är över 20 år.
Du kommer att jobba 2 dagtider med hästarna, 2 sena kvällar (18-22.30) med lektioner samt en eftermiddag med planeringar och några lektioner.

Ansökan skickas till elin@solangensridskola.se.
Du skickar ett personligt brev och ett CV med referenser. Tjänsten är från årsskiftet (januari/februari). Individuell lönesättning.

Läs mer om oss på här på solangensridskola.se eller kolla instagram #solangensridskola

Vi ser fram emot att höra från dej!

Hälsningar
Elin Öhman, Ridskolechef


   

Ansök via mail.