Hej!

Jag heter Nisse och är den allra minsta *mumsa* hästen här på gården. Kom gärna hit och hälsa på nångång! *mumsa* Ses!

Nisse

SKÖTARMÖTE 2 FEBRUARI

Lördagen den 2/2 kl 14.30-16.00 har vi skötarmöte. Detta är ett obligatoriskt möte för dej som vill fortsätta vara skötare eller om du vill bli skötare för första gången. För att få vara skötare ska du gå i galoppgrupp.

På mötet går vi igenom vad det innebär att vara skötare på en speciell häst samt att man får önska sköthäst. De som redan är skötare har förtur att fortsätta vara det.

Vi bjuder på fika och lär känna varandra och några av våra ungdomsledare.

Välkomna!

STALLKOMPISDAGEN

Lördagar 13.00-16.00, med start vecka 6.

Information till alla som går/vill gå på stallkompisdagarna

NYA NYBÖRJARGRUPPER VT-19

Vi startar dessa grupper så snart vi blir minst 6st i en grupp. Anmäl dej till en plats redan idag. Vi är max 7st i gruppen. Lektionen innefattar både ridning och stallkunskap.

Tisdagar jämn vecka 16.00-16.30
Prova på
Ålder: 3-5 år
Pris: 120kr/gång * antal tillfällen på terminen

Måndagar ojämn vecka 16.00-16.30
Prova på
Ålder: 4-6 år
Pris: 120kr/gång * antal tillfällen på terminen

Fredagar ojämn vecka 18.00-18.45
Ålder: 6-9 år
Pris: 175kr/gång * antal tillfällen på terminen

LEDIGA STRÖTIDER VT-19

Vi har några lediga ströplatser kvar i vår:

Fredagar ojämn vecka 15.00
4-6 år med lite ridvana.

Fredagar varje vecka 15.45
Från 6 år med lite ridvana. Man kan styra lite själv i skritt och trav, men har stöd av vuxen.

TERMINSSTARTSBREV VT-19

Läs om vad som är på gång i vår i vårt terminsstartsbrev:

Terminsstart_vt19.pdf

VÅRTERMINEN 2019

Nytt för vårterminen 2019 är att de som går galoppgrupp och uppåt startar tidigare än de yngre i grundgrupperna.

GALOPPGRUPPER OCH UPPÅT
Fredag v.2 torsdag v.25

GRUNDGRUPPER
Fredag v.6 torsdag v.25

Vi har lektioner som vanligt även röda dagar och under lov.

NYBÖRJARGRUPPER VT-19

Vill ni börja rida i vår?

Terminen för nybörjargrupper och grundgrupper är fredag v. 6 till torsdag v. 25. Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller senarelägga starten vid för få anmälda i någon grupp.

Torsdagar 18.00-18.45  OBS! FULLT!
Ålder: 5-8 år
Pris: 2565 kr

Fredagar jämn vecka 18.00-18.45
Ålder: från 5 år
Pris: 1750 kr

Lördagar jämn vecka 11.30-12.15  OBS! FULLT!
Ålder: 3-5 år
Pris: 1750 kr

Lördagar jämn vecka 14.30-15.15  OBS! FULLT!
Ålder: 4-6 år
Pris: 1750 kr

Vill ni boka en plats så behöver vi namn och hela personnumret på eleven samt namn, adress, telefon och mail till målsman. Detta för att registrera er i IdrottOnline och i Fortnox. Vi fakturerar via Fortnox till er mail. Detta mail går ut till tio i taget på kölistan. Vill du boka en plats är det bra att vara snabb.

Du har alltid 14 dagars ångerrätt från det att du bokade platsen med dina uppgifter. Därefter är du bunden till att betala terminsavgiften.

Utöver terminspriset tillkommer medlemsavgift i föreningen Storvreta Ponnyklubb som vi samarbetar med. 250kr/kalenderår för barn/ungdom. I och med medlemsskapet får ni bl.a. försäkring i Folksam, men vi rekommenderar ändå att ni ser till att ni har en försäkring på barnet som täcker ridning.

Klädsel som ni kommer att behöva är:

Ridhjälm, CE-märkt med standard VG1 01.040. Äldre hjälmar märkta EN1384, är godkända tillsvidare.

Oömma kläder utan vassa sömmar eller sånt som kan fastna.

Skor med tydlig klack! Stövel eller känga.

Hos oss lär man sig ihop med sin förälder; en vuxen per elev ska alltid vara med i stallet och på ridbanan.

En lektion hos oss innefattar upprop, stallteori/skötsel, ev. leda till/från ridbanan, uppsittning och ridning. I början blir ridtiden lite kortare då det är viktigt att man lär sig hantera och färdigställa en ponny inför/efter ridning. Under hela din lektionstid så finns en instruktör med gruppen.

MEDLEMSAVGIFTER 2019

Information från Storvreta Ponnyklubb (SPK).

Nästa år, 2019, ska alla som rider på Solängens ridskola, oavsett ålder, vara medlemmar i Storvreta Ponnyklubb. 250kr för barn/ungdom och 300kr för ridande vuxen.

Fredagen den 21 december gick ett utskick från IdrottOnline med info om hur ni ska göra för att betala årsavgiften.

Om ni inte fick utskicket betyder det att ni inte finns inlagda i IdrottOnline där vårt medlemsregister finns. Då behöver ni maila följande kontaktuppgifter till SPKs e-postadress info@storvretaponnyklubb.se

Ryttarens namn
Personnummer
Postnummer
E-postadress

Hälsningar styrelsen i Storvreta Ponnyklubb

Läs om hur vi hanterar era personuppgifter här.

Följ vår vardag här på ridskolan:
Instagram #Solangensridskola

Senast uppdaterad: