Solängens Ridcenternyheterom ossridskolagallerihästkalasprivatträningvåra hästarkontakt

Hej!

Jag heter Nisse och jag har varit ute på ett mycket viktigt uppdrag!

På Instagram @nisse_paturne, kan ni se när jag besökte kommunens alla äldreboenden under sommaren.

Och som vanligt hittar ni oss även på @solangens_hastar och @storvreta_ponnyklubb

Vi ses!

Nisse

SPORTLOV

Anmälan öppnar 20/1:

Sportlov

FIXARDAGAR

Kom och hjälp oss fixa iordning vår nya klubblokal!

Fixardagar

TERMINSSTARTSBREV

Inför VT-23:

Terminsstart-vt23.pdf

ÅTERANMÄLAN TILL VT-23

Nu är det dags att återanmäla till vårterminen 2023!

Återanmälan

STALLKOMPISDAGAR

För barn och ungdomar, från 10 år och uppåt, för att stärka klubbkänslan. Lördagar 10:00-12:00.

Stallkompisdagar

STJÄRNGRUPPER

I augusti startar vi återigen våra populära Stjärngrupper på söndagar för dig som behöver ett mindre sammanhang och ett lugnare tempo.

Stjärngrupper

AFTER SCHOOL - RIDNING

Jämna måndagar kan du nu hänga här efter plugget. Ridning kl. 16:00-16:45

After School

SOLÄNGEN ACADEMY BASIC

Ett unikt system som möjliggör för dej att ha känslan av en egen häst och att ev. tävla utan att ta hela ansvaret och kostnaden som det innebär att äga en häst:

Academy Basic

KLUBBKLÄDER

Du har väl inte missat att du kan köpa fina klubbkläder med ditt eget namn och SPK-logga på?

Normal leveranstid är ca 5-10 dagar.

Beställ klubbkläder

EUROPEISKA JORDBRUKSFONDEN FÖR LANDSBYGDSUTVECKLING

Solängen har beviljats stöd, från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling, för sin investering av uppbyggande av ridhus under 2018.

Vi har i och med denna investering kunnat tillsvidareanställa personal och anställa fler samt utöka vårt ridelevantal.

Vi är superglada över att ha fått detta stöd!

Elin Öhman

Följ vår vardag här på ridskolan:
Instagram @solangens_hastar  @storvreta_ponnyklubb

Senast uppdaterad: