Hej!

Ni vet väl att ni även kan hitta oss på Instagram #solangens_hastar #storvreta_ponnyklubb

Zigge

ÅTERANMÄLAN TILL VT-2020

Nu är det dax att återanmäla till VT-2020. Allt ni behöver veta finns här:

Ateranmalan_vt20.pdf

KM i HOPPNING 2019

Söndagen den 20/10 arrangerar vi klubbtävling i hoppning med KM 2019. Första start kl. 10.00.

Startlista

KM i hoppning

KM-regler

HÖSTLOVET VECKA 44

MÅNDAG-TISDAG TR-läger

ONSDAG Käpphäst-meeting

TORSDAG-FREDAG Hästfritids med ridning

FREDAG-LÖRDAG Traudi Björling, B-tränare i dressyr, håller träningar för privatekipage och fodervärdar. Välkomna att titta på!

Välkomna att anmäla er till anmalan@storvretaponnyklubb.se eller på listor i stallet.

NYHETSBREV

Höstens första nyhetsbrev är här och det första någonsin från Storvreta Ponnyklubb, som nu mera driver ridskolan:

KLUBBKORTET

Stöd Storvreta Ponnyklubb genom att köpa Klubbkortet med massa olika rabattkuponger.

Nisse och hans kompisar hälsar att pengarna som vi får in kommer att gå till ridklubben och betyder att vi kan köpa t.ex. hinder, käpphästhinder och annat som ditt barn och alla ponnyer kommer att ha stor nytta av.

Bara säg till oss som jobbar så fixar vi ett åt er och du kan swisha på plats. 180kr.

AKTIVITETER SÖNDAGAR FÖR BARN 3-6 ÅR
OJÄMN SÖNDAG, 09.30-10.30

15/9 Skogsritt med tipsrunda

29/9 Prova På, för nybörjare

13/10 Bingoritt i skogen

27/10 Hjältebana (ridbanan/ridhus)

10/11 Prova På, för nybörjare

24/11 Bamseritt

8/12 Adventsritt i vår mysiga skog

Aktiviteterna riktar sig till barn 3-6 år.
300kr/aktivitet och barn. Swishas på plats.

Anmälan till 0700 01 16 98 med namn och aktivitet senast 5 dagar innan. Avanmälan minst 1 dygn innan.

Aktiviteterna hålls av våra duktiga ungdomsledare.

STALLKOMPISDAGAR HT-19

Vi utökar stallkompisdagarna i höst!

Lördagar 13.00-16.00

Ojämn tisdag 17.30-20.30

Ojämn söndag 09.00-11.00

För vem?
Stallkompisdagarna är öppna för alla som går i galoppgrupp och som vill vara i stallet utan vuxen.

Vad gör vi?
Pysslar i stallet, leker och lär oss.

Ledare?
Våra ungdomsledare finns på plats!

Läs mer här.

STORVRETA PONNYKLUBB TAR ÖVER DRIFTEN AV RIDSKOLAN

Hej alla elever!

Här följer viktig information inför höstterminen:

Solängens ridskola kommer att utöka sitt samarbete med Storvreta Ponnyklubb. Detta innebär inga större förändringar för er elever mer än att ni fortsättningsvis ska betala alla ridavgifter till föreningen.

Fördelarna med detta är att vi får en större gemenskap och klubbkänsla, att det finns ett större nät runt en så här pass stor ridskola som vi är samt att vi kan få stöd för utveckling av klubben för er medlemmar.

Solängen kommer att hyra ut sin anläggning och sina ponnyer till Storvreta Ponnyklubb. Personal som sköter den dagliga skötseln av ponnyerna är fortsatt anställd i företaget. Uppstallare med egen häst samt fodervärdssystemet kommer att vara kvar i företaget.

Storvreta Ponnyklubb kommer att driva ridskoleverksamheten och ha egen anställd personal för lektionerna och driften av ridskoledelen. Ridskolechef blir jag (Elin) och instruktörer blir som nu (Therese, Lotta, Anna, Tina och jag själv).

I och med denna omorganisation är fakturorna för den resterande terminsavgiften försenad. Den kommer under v. 27-28 och kommer att komma från Storvreta Ponnyklubb. Så observera att det är till SPK som betalningen skall ske.

Vi ser fram emot en superspännande höst som vi tror kommer att bli jättebra!

Hälsningar Elin
Solängens ridskola och Storvreta Ponnyklubb

EUROPEISKA JORDBRUKSFONDEN FÖR LANDSBYGDSUTVECKLING

Solängen har beviljats stöd, från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling, för sin investering av uppbyggande av ridhus under 2018.

Vi har i och med denna investering kunnat tillsvidareanställa personal och anställa fler samt utöka vårt ridelevantal.

Vi är superglada över att ha fått detta stöd!

Elin Öhman

MEDLEMSAVGIFTER 2019

Information från Storvreta Ponnyklubb (SPK).

Från och med i år ska alla som rider på Solängens ridskola, oavsett ålder, vara medlemmar i Storvreta Ponnyklubb. 250kr för barn/ungdom och 300kr för ridande vuxen. Betalas till SPK:s BG 577-6281.

Fredagen den 21 december gick ett utskick från IdrottOnline med info om hur ni ska göra för att betala årsavgiften.

Om ni inte fick utskicket betyder det att ni inte finns inlagda i IdrottOnline där vårt medlemsregister finns. Då behöver ni maila följande kontaktuppgifter till SPKs e-postadress info@storvretaponnyklubb.se

Ryttarens namn
Personnummer
Postnummer
E-postadress

Hälsningar styrelsen i Storvreta Ponnyklubb

Läs om hur vi hanterar era personuppgifter här.

Följ vår vardag här på ridskolan:
Instagram #solangens_hastar  #storvreta_ponnyklubb

Senast uppdaterad: