Solängens Ridcenternyheterom ossridskolagallerihästkalasprivatträningvåra hästarkontakt

Fodervärd
Stallkompisdagen

KM-regler
  Integritetspolicy
  Olycksfallsförsäkring

STALLKOMPISDAGEN

OBS! Med anledning av Covid-19 är stallkompisdagar inställt på lördagar och ojämna tisdagar. Det är såklart jättetråkigt, men i nuläget måste vi hjälpas åt och försöka hålla ner antalet personer som vistas i stallet.

Dock får man som vanligt hänga med oss i ungdomssektionen på stallkompisdagarna som är på ojämna söndagar 09:00-11:00.

Lördagar 13:00-16:00  Inställt!

Ojämn tisdag 17:30-20:30  Inställt!

Ojämn söndag 09:00-11:00

För vem?
Stallkompisdagarna är öppna för alla som går i röd grundgrupp och i galoppgrupp och som vill vara i stallet utan vuxen.

Vad gör vi?
Pysslar i stallet, leker och lär oss.

Ledare?
Våra ungdomsledare finns på plats!

Det är viktigt att du som förälder hämtar ditt barn i tid! ALLA som går i galoppgrupp får komma på dessa träffar. Vi blandar teori, häst- och stallskötsel med massa lek och skoj. Det är väldigt omtyckt att leka med käpphästar vilket vi tycker är roligt.

Några viktiga saker vi vill att ni föräldrar pratar med era barn om:

Man måste meddela att man lämnar sitt barn till oss, bli avprickad och få en väst!

Man tar AV sig skorna vid en skogräns.

Man lämnar teorirummet och köket i ett snyggt skick! Dvs man diskar efter sig och kastar sopor i sophinken. Vill de fortsätta ha detta rum öppet på lördagar får de sköta sig.

Vi ses i stallet!
Hälsningar SPK och ungdomsledarna